right_side
Get Adobe Flash player

About Me

My Photo
Acha Nisa
simple gurlz... nice, sweet n..... hehehe.... aku skrg ske menulis dlm blog walaupun aku xreti menulis sgt.... ayat2 aku gna kadang2 agak skema ckit.....tp yang penting aku rs hepi dpt menulis....
View my complete profile

Followers

LiKe My Blog

Search

Loading...
In:

AzAm TahUn Baru 2012....

Tahun 2012 sudah tiba.... dh 10 ari thun baru berlalu...... apa azam baru aku utk tahun ini? lupakan segala y pahit tahun 2011...... mulakan segala yang baru pada tahun 2012...... ya,,,aku boleh..... walaupun ati kecil aku slalu berkata x boleh.... tp aku akan berusaha sedaya upaya.... ya Allah....bantulah aku hambamu yang lemah ini.... Memohon kekuatan dan petunjuk dariMU.... dlm meneruskan kehidupan ku...... semoga aku tidak tergelincir di jalan y gelap.......

In:

Minggu Yang Serabut.....

Minggu ni minggu yang serabut bg aku.... ada byk keja kt opis..... ada 2 test, 3 assignment & 1 projek...... xtau nk wat y mn 1 dl..... rs blur jer aku......

In:

HaTi YaNg TeRLuKa..........


atiku terluka........
sgt2 terluka.......
aku sedar kekadang stiap manusia x terlepas dr melakukan kesilapan.....
jd, mgkn Allah nk igtkan aku....
dr mimpi..........


tiada ucapan yang mampu ku lakukan kecuali perkataan ini............



In:

PonInG KpaLa DeN

mggu ni aku ade test...
2 test lak tu......
huhuhuhu....
poning kpala fkir........
1 bab kira2.....
1 lg membaca........
xleh nk fokus 22.........
maklumlah bla tua2 br nk smbug blaja......
keja lg........
mana 1 nk subjek plg penting......
persamaan terbitan or teknologi bahan.........
 
 
 

In:

AkTiViTi aRI Ni...............

aktiviti aku arini aku teman kak yati jalan kt midvalley.....
teman kak yati beli baju baby.......
comel dan cute jer suma baju2 baby......
lokasi first ktorang g jusco......
pastu bla xder y berkenan, ktorg g FOS.....
kak yati bli baju u baby dia y bakal lahir n y kecil skali......
pusing2 tgk bj smpi rambang mata x reti nk pilih.....
baju u baby pompuan cantik2 jer.....
u baby laki x byk choice....... 
pastu bla tgk baju baby, aku teringat lak kt zura.....
zura, sy tgh fkir kaler bj u baby awk..............
sy nk cari satu la u baby awk.......

In:

TaK SaNgKa.......

semalam blk dr keja, terserempak ngn member lama.....
xsangka btul leh terserempak kt midvalley.....
die ade kursus kt kl......
die stay sehari kt midvalley......
nsib baik semlam aku blk lwat dr opis......
sebenarnya dh lm aku x jmpa kak yati.....
last jmpa thun lpas.....
kali ni aku jmpa die pregnant.......
bln 6 ni dh nk bersalin.......
berseri2 aku tgk die.........







In:

LapaRnya......

time sejuk2 mcm ni alangkah sedapnya klu dpt mkn makanan panas....
terliurnya......
bla teringat bihun sup kt sup ani utara......

In:

TerSeRemPak LiPaS........



lipas ooo lipas.......
sedang menari2 kt bilik aku.......
sesat dr mn pun xtau.......
aku dh bunuh sekor.....
tp semlm jmpa lg sekor
byk sgguh........
ntah2 dh berkeluarga dlm bilik aku......

Popular Posts

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...